МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

Магазин за бижута от медицинска стомана и сребро

Кои сме ние?

Фирма РОТО-2010 ЕООД е създадена през 2020г. в гр.Търговище. ЕИК:206165402, ДДС№ BG206165402 . Основната ни дейност е търговия.

С какво се занимаваме?

Bijutanki.com предлага на своите клиенти голям избор от висококачествени бижута, изработени от медицинска стомана и сребро.

Bijutanki.com - Онлайн Магазин за Бижута от Медицинска Стомана
БИЖУТАТА СА СИМВОЛ НА ЕЛЕГАНТНОСТ И КЛАСА

Понякога едно бижу е достатъчно да Ви накара да се чувствате изискани и неповторими

Любовта към бижутата ни накара да създадем това място, където се надяваме  да открием наши съмишленици, хора които обичат красивото, нови приятели и последователи, които веднъж попаднали тук, да бъдат с нас дълго време и да се връщат при нас отново и отново доволни и нуждаещи се от още и още красиви, уникални, невероятни бижута.

Стремежът ни е да изградим една общност от добри хора,от сродни души, споделящи нашата любов към красивите и заредени с положителна енергия бижута и аксесоари, които ще ви предложим тук.

Първата задача, която сме си поставили, е да ви дадем максимума, на който сме способни, а не това, което ние ще получим от вас.

Една от главните ни цели е всеки един от нашите клиенти да бъде максимално удоволетворен от своята покупка. Вярваме, че с лично отношение и взаимно уважение можем да постигнем много.

Подарете си радост, самочувствие и блясък с нашите предложения!

Изненадайте любим човек, приятел, близък!

Заповядайте при нас!

Екипът на Bijutanki.com