Показване на 1–12 от 43 резултата

Красивите бижута винаги правят впечатление, а обеците са онези накити, които са най-близо до лицето и затова няма как да останат нeзабелязани.

Защо да изберете дамски сребърни обеци от нас?

Подбрали сме за вас една богата и разнообразна колекция от дамски сребърни обеци, с надеждата да задоволим потребностите на дамите от всички възрасти и да се съобразим с техните предпочитания.

В зависимост от повода, всяка дама се нуждае от различни модели дамски сребърни обеци, които да подхождат както на овала на лицето и, така и на цвета и дължината на косата и на цвета на очите и. И най-важното е, да пасват идеално на тоалета, който е подбрала за случая.

С две думи, дамските среърни обеци са бижута от изключителна важност за перфектният външен вид. Те говорят много, подчертавайки стила и допълвайки излъчването на всяка жена в нейното ежедневие и ние от Bijutanki.com сме напълно наясно с това.

Нашата задача е да подберем за вас и да ви предложим богата колекция от модели дамски сребърни обеци, както и да не спираме да търсим и да доставяме за вас нови и все по-интересни и актуални модели, стремейки се да задоволим нарастващите потребности на нашите клиенти и техните индивидуални нужди.

Различни видове модерни сребърни обеци за жени

Имаме интересни и много впечатляващи дамски сребърни обеци на винтче, които са много удобни в ежедневието, прилепват плътно към ухото, леки са и подходящи за всякакви случаи.

А моделите са толкова много! Имаме семпли и нежни дамски сребърни обеци, разнообразие от цветни камъни в сребърен обков и красиви и елегантни  сребърни обеци на винтче. Имаме дамски сребърни обеци халки в най-различни големини, от съвсем малки, до големи класически халки, модели изчистени, както и такива с най-различни декоративни елементи или с камъни в различни цветове, или с богато разнообразие от висулки, които да ги украсяват.

Имаме чудесни женствени и романтични модели висящи дамски сребърни обеци на кукичка, които се полюшват съблазнително и привличат погледа неудържимо. Имаме бляскави и ефектни дамски сребърни обеци с камъни, които не могат да оставят никого безразличен.

Разнообразието от модели е голямо и вярваме, че тук има по нещо за всеки. Ако ви е нужен подарък, или просто искате да си доставите удоволствие, чифт красиви дамски сребърни обеци със сигурност са много добър избор.