Показване на 1–12 от 31 резултата

В последните години мъжките бижута набират все по-голяма популярност и това е съвсем естествен процес.

Мъжете са не по-малко суетни от жените и е съвсем нормално да полагат грижи за своя външен вид. А това включва всичко, грижа за тялото, за облеклото и обувките, за кожата и за прическата и, разбира се, не на последно място правилният подбор на бижута и аксесоари, които да подчертаят стила и мъжественото излъчване.

Отдавна отмина времето, когато мъжете можеха да си позволят само часовник и брачна халка, евентуално и един пръстен. Днес не е така и това е чудесно, защото има страхотни мъжествени синджирчета и колиета за мъже, които по съвършен начин допълват мъжественото излъчване и с тях съвременният мъж изглежда и се чувства невероятно.

Мъжете днес имат удоволствието да носят обеци, както и класически модели гривни или гривни-талисмани, а също и бижута за мъже, изработени в отлично съчетание от кожа и метал. Мъжките бижута наистина са страхотни и ние от Bijutanki.com се гордеем с нашата богата колекция от мъжки бижута.

Защо да изберем сребърни мъжки бижута от Bijutanki.com

При нас ще откриете чудесни бижута за мъже, изработени от висококачествено сребро с проба 925. Металът е предпочитан в бижутерията заради своя характерен бял цвят , заради положителната енергия, с която е зареден, както и заради своята мощна  лековита сила.

Или мъжки бижута от медицинска стомана

В колекцията ни от мъжки бижута присъстват и накити, изработени от волфрамова стомана, титан и медицинска стомана. Тези накити впечатляват със своята безспорна здравина и устойчивост, със своята хипоалергенност, както и с изключително красивите и ефектни модели и не на последно място, със своята достъпна цена.

Разгледайте богатата колекция от мъжки бижута, които сме подбрали за вас. Вярваме, че при нас ще откриете това, което ви е необходимо. Тук има бижута за мъже от всяка възраст, както и такива, които биха се вписали в ежедневието на мъже с различни стилове и професии.

Имаме класически гривни, които биха изглеждали добре в деловото ежедневие на офиса, мъжки бижута за любителите на свободния бохемски стил, както и такива, с които всеки мъж ще се чувства отлично на разходка в планината или пък по време на спорт.

Имаме, разбира се, чудесни пръстени и сватбени халки, подходящи за мъже. Тук ще откриете страхотен подарък, който би зарадвал всеки мъж, или пък вашето бижу, онова което ще подчертае по най-добрия начин вашата индивидуалност, ще се впише в ежедневието ви и в никакъв случай няма да искате да се разделите с него.