Показване на 1–12 от 32 резултата

Защо да изберем обеци на винт?

Когато избираме обеци за себе си или за подарък, освен на външният вид на бижуто и качеството на материала, трябва да обърнем внимание и на удобството при носене на накитите.

Ето защо е добре да знаем, че обеците на винт прилепват към ухото плътно и стабилно и са изключително удобни за носене. Точно затова те са харесвани и предпочитани от хора от всеки пол и възраст. А и моделите са много, разнообразни са и са подходящи за всякакви поводи, както и за различни стилове и предпочитания.

Защо да купите малки обеци на винт от Bijutanki.com?

При нас ще откриете голямо разнообразие от  красиви бижута, изработени от сребро или от медицинска стомана. Спрели сме се на тези два метала, заради това че не предизвикват алергии и защото са  предпочитани в бижутерията, за изработката на красиви, интересни и изключително оригинални бижута за всякакви поводи и при правилно съхранение и добра грижа, можем да ги носим и да им се наслаждаваме години наред, без да загубят от своята красота.

Тук обаче, става въпрос за точно определени бижута и това са обеците на винт. На първо място можем да се спрем на малките по размер обеци на винт. Имаме страхотни  бляскави камъни в богата палитра от цветове, инкрустирани в красив обков и оформени като чудесно бижу, което се прикрепя плътно към ухото с помощта на винтче. Тук ще намерите не само малки модели, но и големи,изключително красиви и впечатляващи висящи обеци на винт. Накитите са разнообразни, женствени и много ефектни. Имаме страхотни позлатени обеци на винт от медицинска стомана, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи, а също и за бурни купони и весели партита с танци. Тези приказно красиви бижута са много ефектни и удобни за носене. Те ще улавят светлината по вълшебен начин при всяко движение и ще стоят стабилно на мястото си, без да ви дават поводи за притеснение.

Имаме и детски сребърни обеци на винт

В колекцията ни от детски сребърни бижута сме подбрали чудесни детски сребърни обеци на винт. Моделите са изключително красиви и свежи и децата много ги харесват. Насладете се на богатата колекция от модели обеци от сребро и медицинска стомана, която сме подбрали за вас и със сигурност тук ще откриете мечтаното красиво бижу за себе си, или пък подаръкът, който търсите.

Не забравяйте, че обеците са онова бижу, което украсява лицето ни и още един чифт никога не е излишен, а обеците на винт освен с красота, привличат и с изключителното удобство на модела. Подарете си още едни интересни, различни и впечатляващи  обеци на винт, вие го заслужавате.