Показване на 1–12 от 39 резултата

Дамските сребърни колиета имат за задача да украсяват по най-добрия начин деколтето на всяка жена и това са едни от най-предпочитаните бижута, най-търсените и най-харесваните.

Има нещо вълнуващо и особено привлекателно в красивото дамско сребърно колие, грабващо погледа на събеседника и украсяващо онова женствено място над линията на деколтето на една красива и стилна дама.

Защо да изберем колие от сребро?

Дамските колиета, изработени от сребро, са толкова разнообразни, впечатляващи и ефектни, нежни и красиви и спиращи дъха. Среброто е метал, който привлича неудържимо със своя чудесен бял цвят и неповторим блясък.

Бижутата, изработени от сребро са предпочитани и харесвани, заради своя перфектен външен вид и заради антисептичните свойства на среброто, както и заради неговата положителна енергия. Тези бижута са толкова красиви и изящни, а камъните, инкрустирани в сребърен обков, заблестяват с пълна сила по начин, който е невъзможен в съчетание с друг метал.

Дамските сребърни колиета са изключително разнообразни. Има модели семпли и изчистени, подходящи за ежедневието, а също и за свободното време. Те са удобни и ненатрапчиви, с тях всяка дама се чувства отлично, където и да отиде.

Има дамски сребърни колиета, които са толкова нежни и романтични. Тези бижута, в съчетание с красива рокля, нежен грим и женствена прическа, ще ви накарат да се почувствате невероятно и да усетите силата на своето неповторимо излъчване на жена, която е създадена да покори света.

Дамски сребърни колиета с камъни

Има приказно красиви дамски сребърни колиета, богато инкрустирани с камъни и цирконий, толкова пищни, бляскави и впечатляващи. С тях всяка жена би се почувствала като кралица, а  празничният тоалет, в съчетание с тези приказни бижута, би бил наистина невероятен.

В богатата колекция от нежни дамски сребърни колиета на Bijutanki.com ще откриете огромно разнообразие от модели, красиви и ефектни, специално подбрани за вас с желанието да задоволят всички вкусове и потребности.

Стремежът ни е всяка дама, попаднала тук, да открие сред нашите предложения онова бижу, което да накара очите и да заблестят, да открие тук онзи накит, за който винаги е мечтала, да го носи и да му се наслаждава, събирайки възхитените погледи на околните, където и да отиде.

Насладете се на тази прекрасна колекция от дамски сребърни колиета и открийте сред тях търсеният подарък или мечтаното от вас бижу.