Показване на 1–12 от 18 резултата

Едни от най-често срещаните и предпочитани модели обеци, това са така наречените обеци халки. Има бижута, които са ни толкова познати, че наистина не знаем  какво ново можем да кажем за тях. Те се носят от всички. Носят ги и деца и възрастни, можем да ги видим както на мъже, така и на жени и всички изглеждат много добре с тях.

Защо да изберем обеци халки?

Класическите обеци халки, изработени в най-различни големини са винаги актуални, харесвани са и са удобни за носене. Малките обеци халки се носят от децата, но този модел е много подходящ и за мъжете, разбира се, харесвани и носени са в ежедневието и от жените. Някой любители на този чудесен модел носят много обеци халки, подредени в красив ансамбъл и това съчетание е ефектно и много интересно, впечатляващо е и оригинално.

Размерите на обеците варират от много малки до големи халки, които достигат до раменете и представляват самостоятелен акцент, който привлича погледа и впечатлява околните. Моделите обеци халки могат да бъдат с изчистена форма, или умело изработени с различни орнаменти, които да ги украсяват. Усукани модели, или такива, на които са окачени най-различни висулки и красиви декоративни елементи.

По-големите обеци халки обикновено се носят самостоятелно и винаги изглеждат страхотно на ушите на притежателя си. В нашата колекция ще откриете разнообразие от обеци халки, изработени от сребро, както и чудесни модели от медицинска стомана. Имаме малки и големи, както и множество модели с най-различни висулки и орнаменти.

Предимството на тези модели е, че допълнителните орнаменти могат да се свалят и тогава получавате изчистено бижу, тоест имате различни варианти на носене, според случая и настроението. Обеците са бижутата, които украсяват лицето и при правилен подбор можем да коригираме някои несъвършенства на овала, а с кръглите обеци халки можем да смекчим някои черти.

Ако се научим да подбираме своите обеци според формата на лицето, според цвета и дължината на косата, както и според стила на обличане и повода, ние със сигурност винаги ще изглеждаме перфектно и ще привличаме възхитените погледи на околните. И не забравяйте, че бижутата са създадени за да подчертаят вашата красота и индивидуално излъчване и най-важно е как се чувствате вие с тях.

Ако сте избрали своите обеци халки, носете тези хубави бижута с удоволствие и самочувствие. Ако ви е нужен подарък, този универсален модел обеци е едно много добро решение. Разгледайте нашите предложения за обеци халки и вярваме, че ще откриете сред тях точно онова бижу, от което имате нужда.