Показване на 1–12 от 24 резултата

Обеците са бижутата, които никога не остават незабелязани. Те украсяват лицето на притежателя си и са първите накити, които привличат погледа , когато разговаряме с някого.

Защо да изберем висящи обеци?

Най-женственият модел сред обеците, моделът който винаги привлича неудържимо, това са така наречените висящи обеци. Тези красиви накити са истински произведения на изкуството. Висящи обеци с най-различни форми и големини украсяват лицата на жените. Те могат да бъдат както малки висулки, които закачливо се полюшват на ухото, така и големи висящи обеци, които грабват погледа и не можем да откъснем очи от тях.

Има висящи обеци, които достигат до раменете на притежателките си, като самостоятелен акцент, който задължително трябва да бъде показан. Интересни и екстарвагантни, класически и елегантни, ефектни и оригинални, моделите са най-различни и са изработени от всякакви материали и в богато разнообразие от цветове и форми. При нас ще откриете висящи обеци, изработени с много старание и фантазия от неуморните майстори, създатели на красиви и изящни бижута.

Защо да купите висящи обеци от Bijutanki.com?

Разнообразни модели от сребро или от медицинска стомана, както и позлатени висящи обеци, които са наистина страхотни. Имаме чудесни висящи обеци с камъни, какти и изчистени модели, обеци с изкуствени перли, с най-различни орнаменти и висулки, както и модели, изработени в най-различни големини, цветове и форми. В огромната колекция на Bijutanki.com ще откриете богато разнообразие от висящи обеци за всеки вкус и всеки повод.

Имаме както ежедневни, така и официални висящи обеци. Имаме обеци за малки и големи. Тук ще откриете и висящи детски сребърни обеци, които са наистина приказно красиви, за радост на децата, които ги носят. Нашата задача е да подбираме за вас нови модели още по-красиви и интересни висящи обеци, да разрастваме и обновяваме асортимента си, за да можем да задоволим нарастващите потребности на нашите клиенти.

Подарете си мечтаните висящи обеци, или пък изберете за подарък красиви накити, които да доставят радост и да напомнят за вас на притежателя си. Бижутата са предпочитан подарък за всякакви поводи. Насладете се на нашата богата колекция висящи обеци и ако откриете сред тях онова бижу, за което сте мечтали, ние с удоволствие ще го опаковаме и ще го изпратим на посоченият от вас адрес.