Показване на 9 резултата

При нас ще откриете богато разнообразие от приказно красиви и изключително ефектни детски сребърни обеци. Моделите са най-различни, а общото между тях е, че са изработени от висококачествено сребро.

Среброто е благороден метал с характерен бял цвят и ниска алергенност. Притежава положителен енергиен заряд и лековита сила. Това го прави изключително подходящ метал за изработката на различни модели сребърни детски обеци.

Защо да изберете детски сребърни обеци от нас?

Децата харесват накитите от сребро не по-малко от възрастните и заслужават да притежават сребърни бижута, специално направени за тях. Сребърните детски обеци в колекцията на Bijutanki.com са създадени от майсторите на среброто с впечатляваща прецизност и специално отношение към децата.

Тези красиви сребърни бижута са наистина много интересни и впечатляващи. Имаме детски сребърни обеци с различно закопчаване, съобразно разнородните предпочитания на клиентите. Постарали сме се да ви предложим красиви модели сребърни детски обеци халки с различни висулки и орнаменти. Хубавото на повечето модели е, че висулките могат да се свалят и тогава получавате едно детско сребърно бижу в два варианта – можете да ползвате халките без висулките, както и в комбинация с тях.

При нас ще откриете също така детски сребърни обеци, които се прикрепят плътно към ухото посредством винтче. Разнообразието е голямо и със сигурност може да задоволи различните  вкусове и предпочитания. Имаме висящи сребърни детски обеци на кукичка, които се полюшват закачливо на детските уши. При нас ще откриете детски сребърни обеци в най-различни цветове и форми, които не могат да оставят никого безразличен.

Всяка малка госпожица би се радвала да притежава тези невероятни, приказно красиви детски сребърни бижута. Стремим се да разрастваме и да разнообразяваме колекцията от детски сребърни обеци. Желанието ни е да подбираме за вас нови и още по-красиви и впечатляващи сребърни детски обеци, за радост на нашите малки клиенти.

Ако сте решили да направите подарък на момиче и сте се спрели на детски сребърни обеци от Bijutanki.com, бъдете сигурни че няма да сгрешите. Ще подарите едно наистина ефектно и впечатляващо сребърно бижу, което няма да загуби от красотата си с времето, а удоволствието от подаръка, както и скъпият спомен ще останат за винаги.