Показване на 1–12 от 140 резултата

Добре дошли в царството на сребърните бижута! При нас ще откриете голямо разнообразие от прекрасни накити, изработени от висококачествено сребро.

Защо да изберете сребърни бижута?

Благородният  метал в своя чист вид  притежава  характерен бял цвят и неповторим блясък, мек е и това го прави неподходящ за изработването на предмети.

В бижутерията се използват сребърни сплави с участието на други метали, които да му придадат необходимата за изработването на красиви бижута твърдост. Най-разпространената сплав е Сребро 925, в която участват 92.5% сребро и 7.5% други метали.

Освен с външния си вид, среброто привлича и със своята силна положителна енергия и лековита сила, дължаща се на антисептичните свойства на метала. Съчетава се отлично, а камъните заблестяват по неповторим начин в сребърен обков.

Защо да купите бижу от нас?

При нас ще откриете богато разнообразие от сребърни бижута за всеки. Потопете се в атмосферата на прекрасните накити, изработени от сребро. Тук ще намерите всякакви модели обеци – малки и големи, с камъни или пък без, халки, висящи обеци, богато разнообразие за всеки вкус, пол и възраст. Ще откриете сребърни гривни, както и прекрасни гривни и пръстени за крак. Колиета от сребро за всякакви поводи – както нежни, семпли и ежедневни сребърни синджирчета с висулки, така и официални, обсипани с камъни, пищни бижута, които ще ви накарат да притаите дъх с възхищение! Разполагаме с огромна колекция от сребърни пръстени, един от друг по-впечатляващи и красиви, както семпли малки пръстени от сребро или брачни халки, така и богато украсени пръстени с камъни, годежни пръстени и най-различни пищни и бляскави сребърни бижута.

Насладете се на тази приказна красота, разгледайте колекцията  бижута от сребро, които сме подбрали за вас и вярваме, че ще откриете сред тях украшението, което винаги сте търсили!