Показване на 1–12 от 16 резултата

В нашата колекция от бижута специално внимание отделихме на нежните, ефектни и приказно красиви детски бижута, изработени от сребро.

Много мислихме, търсихме, избирахме и отхвърляхме, преди да подберем и представим за вас тази колекция от детски сребърни бижута. Ние от Bijutanki.com знаем, че децата също като нас харесват красивите накити и разбира се, заслужават да притежават детски бижута, които имат всички качества  да бъдат достойни за тях.

Защо да изберете сребърни детски бижута?

Ето защо ние решихме да подберем за вас колекция от сребърни бижута, специално създадени за деца. Среброто е благороден метал, който има антисептични свойства и добра съвместимост с човешкото тяло. Притежава силна положителна енергия и не предизвиква алергии. В миналото са пришивали в пелените на новороденото сребърна пара за здраве и за да го предпази от зло.

Среброто е навсякъде, със сребърни пендари са окичени жените и от сребро са изработени красивите пафти на коланите на уникалните български носии. Водата, престояла в сребърни съдове, има лековита сила. Не на последно място,освен всичко казано до тук, среброто е благороден метал, който притежава чудесен бял цвят, както и характерен неповторим блясък и  това го прави изключително подходящо за изработка на бижута за деца.

Защо да изберете детско сребърно бижу от нас?

И така, след много мислене и дълго проучване, ние от Bijutanki.com най-накрая подбрахме за вас и решихме да ви представим нашата колекция от красиви детски сребърни бижута, достойни за вашите малки принцеси.

Тук ще откриете весели и закачливи детски бижута, изработени от сребро 925, които със сигурност ще се харесат на всяка малка дама, ще и доставят радост и тя ще ги носи с удоволствие. Моделите са изключително нежни, изработени са с нужната прецизност и внимание специално за деца. Различните цветни детски сребърни обеци на винтче са много удобни за носене и прилепват плътно към ухото.

Има и модели детски сребърни обеци с прикрепени към тях различни висулки, които също са подходящи за носене от деца. Предлагаме ви чудесни детски сребърни пръстени с най-различни декорации, които радват окото. Имаме също детски сребърни колиета с най-различни висулки и орнаменти, както и комплекти детски сребърни бижута за всички. В детската колекция на Bijutanki.com с много любов към децата сме подбрали за вас разнообразие от детски сребърни бижута, изключително впечатляващи, ефектни и красиви предложения за малки госпожици. Тук ще откриете приказно красиви бижута за радост на вашите деца. Подарете детско сребърно бижу и се насладете на удоволствието да видите щастието в детските очи.